Summer Well Festival 2018 - „Festivalul ca o vacanță”

 

Cea de-a opta ediție a festivalului Summer Well are loc în perioada 10-12 august pe Domeniul Știrbey din Buftea și reunește nume mari ale scenei muzicale internaționale, pe scena principală fiind anunțați Bastille – pentru a doua oară în România, Justice, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Six, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD și Isaac Gracie, care vor experimenta pentru prima dată vibrația publicului românesc.

Festivalul debutează de vineri, la fel ca anul trecut, cu Night Picnic 2018, un eveniment nocturn în care Orchestra Simfonică București va interpreta într-o manieră clasică cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival și un spectacol oferit în premieră în România de proiectul muzical Rhye. Noutatea acestei ediții va fi scena Red Bull Music pe care vor urca: Lady Leshurr, Tsar B și „Culese din Cartier prezintă TOTSATU’” (Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Basska, Argatu’ și Moș Martin, Celula de Criză și Hanu’ cu Bragă). Sâmbătă, după concerte, nicecream.fm a pregătit un after party cu Logan Fisher (Haules Baules), Bogman și TCFC. Festivalul este completat de The Lantern Company (din Liverpool) care, vor oferi pe 10 și pe 11 august un spectacol fabulos de lumini și culori, marcat de instalații impresionante sub formă de creaturi supradimensionate luminoase. De asemenea, designerii Morag Myerscough și Luke Morgan, parte a Supergroup London, vor dezvolta instalația impunătoare Super Hot, prezentată în cadrul Summer Well 2017.

„Festivalul ca o vacanță” a pregătit anul acesta zona de campare în interiorul Domeniului Știrbey, într-un perimetru mărginit de copaci, astfel corturile participanților vor fi mult mai aproape de locul în care se va desfășura toată acțiunea. Camping-ul se va deschide vineri de la ora 12:00 și se va închide luni la ora 12:00. Va exista și o linie specială de transport operată de RATB.

  Summer Well Festival 2018
Domeniul Știrbey
10 august – acces de la ora 18:00
11 și 12 august – acces de la ora 12:00
Abonamente (11 și 12 august): 315 lei + taxe (online)
Bilete de o zi (11 sau 12 august): 195 lei + taxe (online)
Night Picnic 2018 (10 august): 75 lei + taxe (online)