Festivalul Național de Muzică Pop pentru copii și adolescenți JUNIOR MUSIC FEST

Asociația Culturală Kids Music Production și Primăria Municipiului Brașov organizează, în perioada 30 august - 1 septembrie 2018, a IV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Pop pentru copii și adolescenți JUNIOR MUSIC FEST. Evenimentele au loc la Sala Patria - Filarmonica, iar concursul pentru cei mici este organizat pe următoarele categorii de vârstă: 6-7 ani; 8-9 ani; 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani și 16-18 ani.


Desfășurată în an de Centenar, această ediție de festival-concurs îi aduce pe scena de la Patria și pe unii dintre artiștii consacrați în ultimele decenii, printre care Paula Seling, Aurelian Temișan și Andrei Ștefănescu. Toți copiii care și-au dorit participarea la concursul la care premiul cel mare este de 2000 lei au avut timp să se înscrie până la data de 1 august 2018.
Programul Festivalului Național de Muzică Pop pentru copii și adolescenți Junior Music Fest poate fi consultat online, pe site-ul nostru, aici.


Ce este? Festival de muzică dedicat copiilor
De ce să mergi? Pentru că aici afli primul care sunt vocile pe care le vei auzi la radio peste câțiva ani.
Ce e inedit? Notele care se dau pe loc, afișate la vedere, imediat după momentul artistic al fiecărui participant, astfel încât clasamentul se modifică mereu, în timp real.