Like Garden Pub sau când socoteala de acasă se potriveşte peeerrfect cu cea din târg!

A trecut aproape o lună de când vă povesteam despre Like Garden Pub – un local nou, amenajat cu bun-gust şi profesionalism, dominat de ideea de calitate la standarde vestice, la al cărui succes contribuie o întreagă echipă, formată din toţi cei care au iniţiat şi conturat acest proiect şi care au pus foarte mult suflet la realizarea acestuia.

         În Galaţi, se simţea nevoia unui astfel de loc - cu atmosferă plăcută, relaxantă, în care să simţi că evadezi din cotidian prin intermediul muzicii de bună calitate, întotdeauna live; iubitorii muzicii, dar mai ales ai dansului sunt bineveniţi şi aşteptaţi cu drag aici, deoarece localul dispune de un spaţiu generos, care se potriveşte perfect dorinţelor celor care vor să danseze şi să se simtă bine, să fie destinşi.

         Programul muzical zilnic cuprinde muzică de tip   café-concert, începând cu ora 14.00 până la ora 18.00, iar intervalul orar de după ora 20.00 este rezervat unor seri tematice, susţinute de trupe şi artişti locali. Publicul este deja familiarizat cu recitalurile susţinute de formaţii precum Andante, Pancronic, Atlantis, Alegria Band, Arco Band, Florin Chiriac&Hippie Band, Evergreen Duo&Vali, Ansamblul „Ciobănașul”, pianistul Daniel Bordeiu, Kessler Orchestra, dar şi de alţi artişti gălăţeni, la care se adaugă serile tematice – grecească, lăutărească, de jazz ori de cover-uri; seara de sâmbătă este întotdeauna dedicată pasionaţilor de muzică latino - atmosfera este electrizantă la Tropical Latino Party, petrecerea durând până târziu în noapte, iar iubitorilor de folk le este dedicată seara de duminică. Copiii şi adolescenţii pasionaţi de muzică, care studiază în cadrul Inedit Show Art, coordonaţi de profesoara Ana Condrea, sunt şi ei prezenţi cu mini-recitaluri – micile talente au şansa de a interpreta pe o scenă amenajată profesionist, care beneficiază de echipamente de sonorizare de cea mai bună calitate. Like Garden Pub este locul în care artiştii gălăţeni profesionişti sunt mereu bineveniţi, reprezentând un mediu primitor atât pentru artiştii consacraţi, dar şi cei mai puţin cunoscuţi publicului larg.

         Toate informaţiile referitoare la programul muzical sunt afişate prompt la adresa: https://www.facebook.com/likegardenpub/, programul fiind unul săptămânal, dar care poate fi ajustat în funcţie de cerinţele publicului, dar şi de disponibilitatea artiştilor. Clienţii îşi pot face rezervări la numărul de telefon afişat pe contul de facebook, precum şi online, prin intermediul messengerului.

         Atmosfera caldă, familiară de la  Like Garden Pub este unul din motivele pentru care oamenii revin aici, unii chiar şi de trei ori pe săptămână; un alt mare atú este că aici nu se percep taxe de intrare, nu există o consumaţie minimă obligatorie sau cerinţe specifice referitoare la vestimentaţie.

         Dacă ar fi să definesc Like Garden Pub, atunci acest loc este unul „făcut din dragoste pentru oameni, pentru semenii noştri”! Şi staţi pe aproape, pentru că ceea ce e mai bun, de-abia de acum urmează!