Nou pe NetFlix: Miniseria Maniac 2018

MANIAC este noul show Netflix cu Emma Stone și Jonah Hill, care se află în prezent în producție.

Actiunea este plasata  într-un spital de psihiatrie și este descrisă ca fiind "un remake al seriei norvegiene de comedie neagră despre un om instituționalizat care trăiește o viață fantastică în visele sale". Drama de 10 episoade va urma personajele lui Stone și Hill prin diferite lumi fantastice, în timp ce se vor afla în tratament.

Sinopsisul de la Netflix povesteste: "Într-o perioadă asemănătoare cu cea a timpului nostru, într-o lume asemănătoare cu cea a noastră, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (interpretată de Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill) doi străini atrași de fazele târzii ale unui studiu farmaceutic misterios, fiecare din motive proprii.  "Annie e dezamăgită și fără ținta, fixată pe relațiile rupte cu mama și sora ei. " Owen, cel de-al cincilea fiu al industrialiștilor bogați din New York, a luptat toată viața cu un diagnostic disputat de schizofrenie.

Promisiunea unei vieti noi si tratamentele propuse de dr. James K Mantleray (Justin Theroux) care  pretinde că poate repara orice lucru despre minte, fie că este vorba de boală mintală sau de tulburări cardiace - îi atrage pe aceștia și pe alți zece străini la sediul  Neberdine Pharmaceutical and Biotech pentru a testa un drog gratuit pentru o perioadă de trei zile in care sunt asigurati ca li se vor rezolva definitive problemele  fără complicații sau efecte secundare. Lucrurile insa nu merg așa cum era planificat.

Seria, creată de Patrick Somerville, sosește pe Netflix pe 21 septembrie.