Culegem fructe și legume în grădina de lânga casa ta!

Mai mult decât o grădină de legume și fructe, un răsfăț și o experiență pentru întreaga ta familie!

Cum ar fi să ai o grădină imensă, în aer liber, de unde să culegi cu mâna ta flori, fructe sau legume cât dorești?

Mai mult, să poți veni cu familia și cu cu copiii tăi, să vă petreceți timpul în natură învățând într-un traseu bine stabilit despre legume și fructe apoi să aveți timp de relaxare și de cules propriile legume cu care să plecați acasă.

La numai câțiva kilometri de minunatul oras Brașov, grădina de lângă casa ta își deschide larg portile pentru zilele de 25 si 26 August ( sâmbăta și duminică) pentru ca culesul legumelor proaspete și al fructelor să fie o experiență pentru familiile cu copii.

Uneori, avem indoieli că produsele pe care le cumpărăm din piață sunt cu adevărat românești. Iată acum putem să eliminăm orice suspiciune. Dacă ne alegem singuri fructele și legumele avem garanția că sunt crescute în pământ autohton.

În ”Grădina de lângă casa ta” copilașii se vor putea bucura de natură, vor putea alerga în iarbă și vor învăța despre fructe și legume din grădină într-un traseu bine stabilit pentru ei. Se vor putea sui chiar și în tractor să se joace sau în merii plini de mere zemoase. Iar pentru părinți, o experiență deosebită, ei putând să culeagă alături de copii legumele și fructele dorite cu care vor putea pleca acasă.

Pentru a participa la această experiență de 2 ore prețul de adult este 35 lei, doi adulți 70 lei. Copiii au gratuitate indiferent de vârstă. În acest preț este inclus un atelier de o oră pentru părinți și copii și o ora de timp liber și cules la liber fructe și legume sau flori. Fructele, legumele sau florile culese de participanți se achită separat de prețul intrării.

Pentru mai multe detalii Bogdan vă stă la dispoziție oricănd cu răspunsuri și îl puteți contacta la numărul: 0773.764.019. Grădina se află la numai câteva minute de orașul Brașov, în Podul Olt!

Este necesar să completați formularul pentru o buna organizare, locurile în grădină sunt limitate în fiecare grupă.