Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Două transferuri importante la CSU Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Două transferuri importante la CSU Sibiu Share Două transferuri importante la CSU Sibiu


CSU Sibiu a semnat pe un sezon cu Isaiah Philmore, un pivot școlit la echipe de top din puternicul campionat Bundesliga. În echipa galben-albastră sosește în această vară și Alexandru Cristian Varga, un tânăr care a început baschetul la ACS Dan Dacian.

Isaiah are 28 de ani, 2.03 metri, 104 kilograme și naționalitate americană și germană. Tânărul baschetbalist este originar din Texas și a absolvit cursurile universității Xavier, alături de care a ajuns în semifinalele conferinței Big East. Nedraftat în NBA, Philmore a luat drumul Europei și a ajuns în Germania. Mai întâi la Ratiopharm Ulm, noul jucător al Sibiului a debutat în FIBA Eurochallenge. A urmat trecerea la Telekom Bonn și o experiență în Eurocup.

De partea cealaltă, născut în 1999 la București, Alexandru Cristian Varga (1.93, posesor al pașaportului român și al celui italian) a început baschetul la ACS Dan Dacian. Alături de acest club el a câștigat mai multe trofee la categoriile de juniori, aflându-se în vizorul loturilor naționale și a programului ”Perform Baschet”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută