Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Temple Pub sărbătorește cu FreeStay cei 4 ani de existență

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Temple Pub sărbătorește cu FreeStay cei 4 ani de existență Share Temple Pub sărbătorește cu FreeStay cei 4 ani de existență


Temple Pub, un concept unic în Brașov – care aduce atmosfera de pub englezesc într-un mediu extrem de cochet, elegant și de bun-gust – împlinește 4 ani de existență, iar săptămâna 25-30 septembrie 2018 va fi marcată de evenimente zilnice pentru a sărbători cum se cuvine.

Pe lângă surprizele numeroase pe care le pregătesc cei de la Temple Pub și pe care brașovenii sunt invitați să le descopere la final de septembrie, trebuie menționat un super-eveniment menit să impună un alt ritm al distracției: pe 29 septembrie, cei de la FreeStay (formație românească înființată în 2012 de îndrăgitul Florin Ristei) concertează în Temple Pub!

Pe lângă look-ul modern al localului, trebuie reamintit – deși știm că nu ați uitat asta – că în Temple găsim cel mai mare ecran full-HD din Brașov: 6 metri pe care poți să vezi meciurile echipelor preferate sau să asculți muzica artiștilor momentului. Și tot aici ai două mese cu autoservire de la draft: bere proaspătă, oricâtă dorești, mereu la îndemână.

Iar dacă vrei ca evenimentele tale private să se desfășoare într-un cadru deosebit, unde să beneficiezi de toate aceste oportunități care îi vor impresiona pe invitații la ziua ta de naștere, de exemplu, o poți face oricând, mai ales că ai locuri de parcare câte vrei chiar lângă locație, dar și 20% reducere la nota finală și primești și șampanie din partea casei. În special și pentru că din 10 septembrie se revine la programul de toamnă-iarnă, cu program de marți până duminică. Și nu uita, de la noi afli întotdeauna care sunt evenimentele care au loc în Temple.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută