Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Best pizza in town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Best pizza in town Share Best pizza in town


Da, știm, acest număr al revistei parcă transmite ceva mesaj subliminal cum că ar trebui să-ți comanzi o pizza în viitorul apropiat. Dacă ți se face poftă doar răsfoind-o, imaginează-ți cum suntem noi în timp ce o și scriem.
Dar să lăsăm asta acum, hai să discutăm despre trei locuri din Cluj unde te poți înfrupta cu ceea ce se poate numi „o pizza bună”. Am mai avut o listă similară în trecut, dar acum avem și localuri noi de care să-ți povestim și, în consecință, clasamentele se mai schimbă.

Pizza Acrobatica

Best pizza in town
Pe strada Avram Iancu șade una dintre cele mai bune pizzerii din Cluj: Pizza Acrobatica, care deja de mulți ani ne face toate poftele. A luat o pauză prin 2015, dar a revenit în forță în actuala locație un an mai târziu. De atunci, ne facem plinul cu selecția lor de pizza făcută din ingrediente de calitate. La fața locului sau la domiciliu, nu contează, e la fel de delicioasă!
www.facebook.com/PizzaAcrobaticaCluj 

cut & crust

Best pizza in town
Așa de mult ne-a plăcut pizza de la cut & crust, că am decis că mai merită un paragraf și aici (găsești mai multe despre ei la Nou în oraș, în caz că ai sărit peste primele pagini). Blatul crocant, ingredientele de import fix din Italia și rețetele tradiționale respectate cu religiozitate: așa se descrie cut & crust. Adică o pizza excelentă, pe care TREBUIE să o încerci chiar azi.
www.facebook.com/cutandcrust 

Znob Pizza

Best pizza in town
Prima pizzerie mobilă din Cluj nu se bazează doar pe un concept interesant pentru a avea succes – ci se bazează și pe pizza super bună. Blatul subțire și crocant, plus ingrentele locale de calitatea recomandă Znob Pizza oricând ai chef de de-o plimbare până la Iulius și nu vrei să te chinui cu foodcourt-ul. Mai bine faci o aroganță și deguști preparatele de la Znob!
www.facebook.com/znobpizza 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută