Premiu de 1000 € pentru cel mai bun comediant la Stand’Up Fest VI

 

 

Stand’Up Fest, ajuns la a VI-a ediție, va avea loc între 27-29 septembrie, la Centrul Cultural Reduta Brașov și va reuni cei mai cunoscuți comedianți de gen din România, dar și 20 de concurenți care au fost selectați de un juriu format din cei mai buni artiști ai momentului: Teo, Costel,Vio Rusu și Andrei. Premiul cel mare este de 1000 de euro și, bineînțeles, la acesta se adaugă notorietatea câștigătorului, având în vedere că acest concurs a propulsat nume mari pe scenele cluburilor de profil, așa cum este Club99, spre exemplu.

Mai mult, seara de gală promite un show marca Victor Drăgan, Gabriel Gherghe, Adi Bobo, Cristian Popescu și Alex Mocanu. Adi Bobo este, printre altele, și câștigătorul concursului din 2016. Râdem-glumim, dar va trebui să vă cumpărați bilete din timp pentru că, din experiența edițiilor precedente, știm că se vor epuiza rapid. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.biletebrasov.ro

Programul celei de-a VI-a ediții  cuprinde prima semifinală, care are loc joi, pe 27 septembrie, cu un show la care îi vezi pe Teo, Vio, Costel. Prețul biletului este de 60 lei. Vineri, pe 28 septembrie, are loc a doua semifinală, când alți 10 concurenți urcă pe scenă, iar show-ul de destindere a atmosferei tensionate de concurs va fi susținut de Rusu și Andrei. Biletul costă 40 de lei. Ultima seară, cea de gală, este sâmbătă, pe 26 septembrie. Un total de 6 finaliști se vor prezenta la vot. Biletul e tot 40 de lei, iar ca showmen îi avem pe, Gabriel Gherghe, Adi Bobo, Cristian Popesco, Alex Mocanu și Victor Drăgan. Acesta din urmă este și cel care va prezenta festivalul-concurs. Informații despre competiție și desfășurarea festivalului afli online, de pe site-ul Stand’Up Fest.