O cafea tare? O bere rece? O gustare delicioasă? Toate se găsesc la Zoom Cafe!

Dacă sunteți la fel de mari amatori de bere precum suntem noi, înseamnă că informațiile acestei rubrici vă sunt perfect cunoscute.

Știți, probabil, că în Bacău există numeroase pub-uri, baruri, terase, unde, iubitorii de bere își pot desfăta papilele gustative cu n+ sortimente de bere. Probabil știți și faptul că cea mai rece bere o găsiți în Zoom cafe! Situat pe strada IERNII la numărul 1, Zoom Cafe, pentru cunoscători, și-a obișnuit deja de câțiva anișori clientela cu o gamă impresionantă de cocktailuri savuroase! Sau mergeți pe mâna personalului, care va ști exact ce să recomande clienților însetați! Ah, și pentru că berea deschide și apetitul, la Zoom găsiți și mâncare rapidă și super bună care să vă ține companie berii de pe masă.

Sigur, cel mai bine e să vă începeți ziua cu o cafea tare, eventual și ceva gustare. După orele prânzului, este acceptabil din punct de vedere social să vă relaxați la o bere – punctul forte al pub-ului. Sugestia noastră e să studiați cu atenție meniul de băuturi și să le luați pe rând. Credeți-ne pe cuvânt, aveți de unde alege!