Alina Alexa | Hug Power!

Că ne place sau nu, la sfârșitul zilei suntem cu toții oameni. Din carne și sânge. Cu sentimente, emoții și nevoi, care mai de care mai diferite, mai complexe. Un lucru se pare că este valabil pentru toți: îmbrățișarea este terapie. Douăzeci de secunde în brațele unei persoane care ne iubește (părinte, copil, partener, prieten) ne poate trasforma în super-oameni.

O îmbrățișare sinceră, deschisă, plină de afecțiune, face foarte bine. Sistemul imunitar devine mai puternic. Suntem mai calmi și mai răbdători. Avem mai multă încredere în noi. Ne simțim mai fericiți, mai motivați. Ne ajută să transmitem emoții fără cuvinte. Ne încarcă cu energie pozitivă și ne ajută să trecem mai ușor peste anxietăți și frustrări. Echilibrează sistemul nervos. Este antidepresivul natural.

Ne ajută să arătăm sprijin și dragoste. Lista este mult mai lungă. Și motivele multe și ele. Pe scurt, o terapie de douăzeci de secunde la îndemână, fără bani, fără efecte adverse. Iar dacă te simți destul de deschis, încearcă un minut, cu sincronizarea respirației. Îți spun eu că face minuni. Pe verificate! Love Hugs!