Nou în oraș: Aperitivo Bar & Lounge

Aperitivo este cel mai nou bar & lounge din Parcul Herăstrău, situat chiar pe malul lacului și dispunând de un ponton propriu.

Deschis sub umbrela Isoletta, restaurantul fine dining în a cărui proximitate se și află, Aperitivo oferă un meniu internațional variat, care conține, printre altele, salată marocană cu brânză de capră, somon tartar cu lemon grass și soia, ton tataki cu alge wakame, frigărui de calmar și creveți cu edemame (boabe verzi de soia), frigăgui cu vită Angus, picanha (vrăbioră de vită) la grătar și deserturi precum parfait de mango sau affogato al caffe.

La Aperitivo Bar & Lounge serile lasă loc pentru relaxare cu DJ care mixează pe malul lacului și un meniu de bar ce include un număr mare de cocktail-uri și o selecție amplă de vinuri. Decorul este creat pe tiparul localurilor premium: modern, cu decorațiuni care dau impresia de grădină – plante suspendate de plafon și diferite efecte date de corpurile de iluminat. Localul este deschis de marți până duminică, atât cât permite vremea caldă.

Șos. Nordului, nr. 7-9, tel.: 0799991100, program: Ma-D: 12:00-02:00, www.aperitivobar.ro