Hard Rock Cafe București aduce în lumina reflectoarelor un nou meniu

Hard Rock Cafe București a lansat un nou meniu disponibil pentru o perioadă de timp limitată. Începând din luna septembrie, vă așteaptă cu o serie de produse în premieră, proaspete și aromate. Cu siguranță coastele cu sos de bourbon sau fajitas cu pui marinat cu tequila și lime sunt doar câteva dintre hiturile culinare ce se vor afla pe buzele tuturor!

Meniul oferă posibilitatea gurmanzilor să experimenteze combinații inedite în rețete americane autentice:

Whisky Bacon Jam Sladers - trei mini burgeri din carne de vită, acoperiți cu brânză Cheddar și dulceață de bacon și whisky Johnnie Walker, serviți în chifle rumenite, alături de cartofi prăjiți. 

Bourbon Glazed Pork Ribs - coaste de porc afumate și condimentate, infuzate cu sos Bulleit Bourbon BBQ, servite alături de cartofi prăjiți, salată coleslaw și paște Cavatappi cu brânză. 

Grilled Salmon - somon la grătar servit pe un pat de quinoa, orez și usturoi copt, cremă proaspătă de brânză și piper negru. Pentru o savoare unică, se adaugă castraveți murați infuzați cu gin Tanqueray. 

Tequila & Lime Chicken Fajitas - pui marinat cu tequila Jose Cuervo și lămâie verde, preparat la grătar și asezonat cu condimente în stil Tex Mex, servit cu ardei dulce roșu, salată de porumb copt, ardei jalapeños la grătar și ceapă marinată.  

Southern BBQ Sladers - fâșii fragede din carne de porc, pe un pat de mere crocante, răsfățate cu sosul Bulleit Bourbon BBQ și salată coleslaw, servite în mini-chifle rumenite și acompaniate de cartofi prăjiți. 

Crispy Chicken Sladers - pui crocant în aluat cu bere, asortat cu brânză Monterey Jack și castraveți murați, servit în mini chifle alături de cartofi prăjiți. 

Meniul este completat de cocktailuri gata să între în scenă și să satisfacă cele mai selecte gusturi. Fiecare băutură este creată de un mixologist de top, cu cele mai aromate ingrediente și poate fi servită, la cerere, într-un pahar de colecție. Veți putea încerca Bourbon Brownie Sundae - mix de Bulleit bourbon, brownie, înghețată de vanilie, frișcă și caramel sărat. Dacă sunteți amatori de combinații exotice, puteți degusta Rock House Punch - rom alb și negru mixat cu sucuri tropicale și stropit cu infuzie de ghimbir. 

„Hard Rock continuă să ofere preparate proaspete și autentice, iar noile noastre propuneri vin în întâmpinarea celor mai diverse preferinte”, a spus Marius Baban, director general al restaurantului Hard Rock Cafe București. „De la aroma inconfundabilă de fum a coastelor cu sos de Bulleit Bourbon, până la îmbinările de gusturi din farfuria de Fajitas cu tequila și lime, noul meniu îi va face pe oaspeți să ceară un bis”.    

Meniul va fi disponibil până pe 28 octombrie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.