Poftă de un burger suculent? Comandă-l de la Snobbish Burger

Când stai liniștit în pat și te mai pălește brusc pofta de un burger suculent, să mergi la Snobbish Burger. E nou, fresh și specialist în arta burgerului, adică rețetele și metodele de preparare sunt de la ele acasă. 

La Snobbish Burger, burgerii nu sunt fast-food, ci conțin carne 100% proaspătă, atent aleasă, legume fresh și cartofi curățați și tăiați cu mâna. Pe lângă aspectul tehnic de cum faci burgerul, Snobbish Burge folosește doar carne proaspătă și o toacă pe loc, urmând ca apoi să se adauge sarea și piperul direct când burgerul este pe grill. Snobbish Burger mai are are niște ași în mânecă - sosurile. Găsești la ei un sos interesant de ardei capia sau unul de roșii făcut în casă care îmbracă ușor carnea, oferind burgerului un gust super interesant (și evident super delicios). La un astfel de dish este obligatorie și porția clasică de cartofi prăjiți (cartofi proaspeți), deci stau bine și la acest capitol.

Ce mai trebuie să știi despre Snobbish Burger este că vor să-ți ofere o experiență cât mai autentică a unui burger, așa că meniul lor include și câteva supe și deserturi, pentru a completa perfect imaginea culinară. Și dacă nu ai chef pe moment de burgeri, poți apela la o porție serioasă de costițe de porc glazurate în trei sosuri și ele servite cu cartofi prăjiți. Dar, te rugăm, nu ne crede pe cuvânt că e fain la Snobbish Burger. Treci pe acolo și convinge-te singur.

Banca Naționala, nr. 36

Livrări la domiciliu: 0334 405 720