Nou în oraș: Vorbe

Cei de la Jazz in the Park s-au pus pe FAPTE mari. S-au gândit cum să le aducă oamenilor de prin Cluj atmosfera aia faină ce se simte la festival, dar într-un mod mai permanent, să poți avea acces la ea oricând. Soluția? Vorbe, cel mai nou restaurant/beer bar din oraș, plasat pe strada Clemenceau 3 (lângă Piața Muzeului).
Deschiderea oficială Vorbe are loc pe 21 septembrie, dar dacă citești textul ăsta înainte de marele eveniment, să știi că primesc și acum vizitatori curioși. Vorbe este, cum se descriu și ei, un loc pentru prieteni și un „pintxo bar transilvănean iubitor de pietoni”. Aici vei găsi în permanență oamenii, muzica și atmosfera care te-au făcut să te îndrăgostești de Jazz in the Park.
Deocamdată, meniul Vorbe combină preparatele clasice de tip „finger food” (fish and chips, de exemplu) cu reinterpretări la dish-ul standard de carne cu garnitură. Nu-s multe feluri de mâncare, dar mai toate merg foarte bine cu o bere la draft sau un cocktail. De încercat musai sunt acele „pintxo”, niște mini-sanvișuri reinterpretate în stip transilvănean care sunt perfecte pe post de gustare la masă sau pe drum. Se mai lucrează puțin la capitolul ăsta de meniu, am înțeles că se vor adăuga și niște supe, deci pentru moment nu ne rămâne decât să le facem multe vizite cu gașca. Mai știm noi niște detalii, dar chiar n-am vrea să îți stricăm surpriza.


str. Clemenceau 3
www.facebook.com/vorbe