Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Street 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Street 2018 Share Jazz in the Street 2018


Să spui că Jazz in the Street e varianta de toamnă a Jazz in the Park e greșit. Da, vorbim despre aceeași organizatori și, da, există multe elemente pe care cele două festivaluri le au în comun, însă fiecare eveniment în parte se diferențiază prin vibe-ul creat. Și de spațiul în care se desfășoară, dar asta fiind o diferență atât de evidentă, nu am vrut să-o folosim drept principalul argument.
Jazz in the Street revine în această toamnă cu 5 evenimente pentru oraș. Calendarul festivalului arată cam așa: Bulevardul Eroilor/15 septembrie, strada Clemenceau/ 21 și 29 septembrie, Piața Unirii/6 octombrie și pe 14 octombrie încheiem cu Main event (locul urmează să fie anunțat). Momentan, încă ne aflăm în etapa în care artiștii se pot înscrie pentru a da viață și sunet străzilor, dar știm că startul din 15 septembrie îi aduce pe Grimus, Sidewalk Troubadours și Diana (Infusion) & Iulian Matei.

Jazz in the Street are farmecul său aparte și-ți arată cât de frumoase și pline de viață pot fi străzile Clujului, cele pe care le parcurgem de multe ori fără să le vedem potențialul. Așadar, în septembrie-octombrie merită să te plimbi prin oraș și să descoperi cum sună jazzul în stradă!

15 septembrie – 14 octombrie
Diferite locuri din Cluj
www.facebook.com/fapte 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută