Crush Wine Bar

În centrul istoric al orașului, mai exact în acea clădire dintre Piața Muzeului și skate-park, vei găsi Crush Wine Bar. E un local cu un design minimalist în tonuri închise de griuri, încălzite în weekend cu un joc de lumini colorate pentru atmosfera vibrantă de club. Te invităm să pășești în el și să descoperi ce ascunde special podeaua lor. Selecția vastă de vinuri sofisticate se servește și la pahar, nu doar la sticlă, și este întregită de un meniu cu mâncăruri pe care trebuie să le încerci. În același timp, îi găsești și direct „pe teren” la tot felul de evenimente din oraș, așa ca să mai ai oportunități extră să le testezi selecția de vinuri și alte chestii.
În fiecare miercuri organizează Rosé Wednesday, un eveniment ce aduce în atenție câte o sticlă de rose, de fiecare dată de la altă cramă, ce poate fi degustat de către oaspeți. Sunt musai de urmărit și pentru acele seri speciale de muzică live, așa că dă un „follow” pe social media pentru a rămâne la curent.

Încearcă @ Crush Wine Bar
Crush are în meniu tot ce-ți trebuie pentru întreaga zi: cafea, băuturi răcoritoare, vinuri (evident), cocktailuri și chiar și mâncare. Vinul este vedeta meniului, având și o listă consistentă care-ți arată și țara de proveniență a sticlei și alte detalii „tehnice”, așa că musai să încerci un pahar de vin, eventual recomandat de staff-ul deja expert în domeniul ăsta.


str. Victor Deleu 1
0733 968 344
www.facebook.com/CRUSH.Wine.Bar.CJ