Junkyard Recycled Pub

La Junkyard Recycled Pub conceptul de bază este, de fapt, distracția. Da, îți ia ochii decorul industrial care conține o mulțime de chestii surprinzătoare - de la elemente reciclate din alte localuri, la conserve pe post de pahare de bere, fotolii din butoaie de bere și alte nebunii, dar ăsta e doar începutul. Dincolo de aparențe, Junkyard e un fel de social hub, un loc în care ești așteptat fie cu gașca, fie să faci o gașcă.
Dar avem și noutăți a la Junkyard: au introdus narghileaua, una care prezintă arome super puternice datorită sistemului de răcire al aburului care creează un efect cu totul special. Vizual, e mai ceva ca o țeavă de eșapament. Shisha de la Junkyard vine cu o grămadă de arome mișto precum Blue Coco, Black Grape, Double Apple, Iced Mint și muuulte altele. Recomandăm să le iei la rând până îți găsești preferata.
Pe lângă narghilea, la Junkyard găsești tot ce-ți trebuie pentru o ieșire în oraș: cafea (de orgine din Nicaragua, 100% arabica) pregătită în toate felurile, gamă largă de beri, multe cocktailuri și o atmosferă foarte chill și retro, creată atât de decor cât și de muzica din anii 60-80 „reciclate” pentru oaspeții care trec pe la ei. 10/10 must visit!

Str. Ștefan Octavian Iosif nr.4
www.facebook.com/JunkyardCluj