Salut București | ORA de jazz

Printre multele simptome de prăbușire, România are parte și de mici accese de normalitate. Și chiar dacă cel despre care vă scriu acum se petrece în cealaltă parte a țării, merită pomenit fiindcă face parte din mănunchiul de acțiuni care ajută ca poporul ăsta să respire. O parte din echipa care a pus pe harta europeană festivaluri devenite cult (Timișoara și Gărâna) a ales pentru acest demers unul dintre cele mai vii orașe din vestul țării – Oradea.  

Ora Jazz este un festival internațional de jazz care va transforma, pentru trei zile, Sinagoga Neologă Sion într-o scenă dedicată muzicii jazz și reprezentanților săi de elită. Astfel, muzicieni din Israel, Germania, Norvegia, Franța, Finlanda, Cehia, Canada, Olanda, China (Taiwan) și Austria își vor prezenta cele mai noi proiecte ale în spațiul special amenajat al sinagogii.

Programul festivalului, al cărui scop este de a include Oradea pe lista orașelor cu festivaluri de foarte mare calitate, este următorul:

Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de pe www.bilete.ro, sau Inmedio, Germanos, Poșta Română sau  direct la intrare.