5 TO DO în București 14-18 septembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

 

O serie nouă de evenimente la recomandarea lui Horia Ghibuțiu, producătorul emisiunii matinale de la Rock FM.

1. Vineri, 14 septembrie, ora 19.30: Două pe față, două pe dos, la TNB

O reușită comedie de moravuri, lăudată de „New York Times”, de Theresa Rebeck, montată în premieră în noua stagiune a Naționalului. Hai să vedem dacă e la fel de amuzantă ca pe Broadway versiunea românească!

2. Vineri, 14 septembrie, ora 21.00: Hansa Studios: By The Wall 1976 – 90, la Apollo111

Un amestec savant de istorie recentă și istorie a unor trupe uriașe, de la Depeche Mode la U2, care au trecut prin acest studio legendar de înregistrări. Am văzut documentarul, are 90 de minute care te țintuiesc în fotoliu.

3. Vineri 14 septembrie, ora 19.00: Pescărușul, la Unteatru

N-am să încetez să recomand spectacolele lui Andrei Șerban, mai ales cele de la teatre mici, unde, așa cum singur mărturisește, găsește ceva din vibe-ul magic al teatrului newyorkez La Mama.

4. Sâmbătă, 15 septembrie, ora 22.30: Concert The Mono Jacks, la Hard Rock Cafe

Ideală variantă de petrecere a timpului sâmbătă seara. Hard Rock Cafe e un loc mișto, așa cum e trupa lui Doru Trăscău, el însuși un tip special, cu care ai ce discuta.

5. Marți, 18 septembrie, ora 21.00: Cei bravi, la AXN

Noul serial urmărește activitatea unei echipe militare de elită, care călătorește în cele mai periculoase locuri de pe planetă. „Cei bravi” încearcă să salveze vieți bazându-se pe informațiile echipei de analiști din Washington.

Recomandări de Horia Ghibuţiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.