Free în București | 14-20 septembrie 2018

Săptămâna asta la Free în București avem spectacolul  „Familia Fără Zahăr" în regia lui Radu Apostol, de pe 14 pe 16 septembrie, la Fabrica este „Weekend Armenesc” cu licori bahice, gastronomie, proiecții de filme premiate internațional, iar la Qreator avem concert cu trupa de rock alternativ Alex & The Fat Penguins!

SPECTACOL: Familia Fără Zahăr

Lunea aceasta, pe 17 septembrie, de la ora 19, la Replika se joacă „Familia Fără Zahăr", un spectacol de teatru muzical care modelează percepția asupra înțelegerii familiei. În regia lui Radu Apostol, după un text semnat de Mihaela Michailov, Spectacolul este o coproducție a Teatrului Mic și a Centrulului de Teatru Educațional Replika. Intrarea este liberă pe bază de rezervare.

FESTIVAL: Weekend Armenesc la Fabrica

De pe 14 pe 16 septembrie, la Fabrica este „Weekend Armenesc” cu licori bahice, gastronomie, proiecții de filme premiate internațional (Ararat, r. Atom Egoyan, 2002; The Color of Pomegranates, r. Serghei Parajanov, 1969), ateliere de caligrafie și o expoziție de fotografie („Armenia, oameni și locuri” - artiști: Karapet Karo Sahakyan și Andreea Tănase).

CONCERT: Alex and The Fat Penguins

Vineri, 14 septembrie, de la ora 19, Urban Sunsets propune un nou „Live Experience” la Qreator cu trupa de rock alternativ Alex & The Fat Penguins, în transmisie live pe site-ul www.urbansunsets.com. Concertul va avea loc în camera de muzică, iar intrarea este liberă (la Qreator by IQOS accesul este permis doar publicului cu vârsta de peste 18 ani).