Temple Pub | Sanctuarul celor mai tari petreceri

 


 


Temple Pub & Grill seamănă mult cu pub-ul din Dublin care poartă același nume. Nu din cauza faptului că acesta din urmă datează din 1840, ci datorită colecției de wiskey și bere.


Este un pub modern care aduce atmosfera British / Irish la Brașov. De patru ani, chiar. Este singurul loc care are cel mai mare ecran full HD din oraș, două mese cu autoservire pentru bere la draft și multe specialități culinare. Temple Pub este deschis zilnic, trecând cu ușurință peste convențiile sociale impuse de alte locuri din oraș.


Marți de marți ai "The Pub Quiz", de la ora 19, cu Maximilian Radu Munteanu, unde se testează cunoștințele de cultură generală timp de aproximativ 3 ore. Sunt 6 runde, e singurul quizz în engleză și premiile sunt de neegalat.


Miercuri avem parte de teatru de cafenea și stand up. Dacă te știi o fire veselă și prietenii din gașcă te consideră, fără „doar și coate”, cel mai glumeț, atunci acestă seară este pentru tine.


Joi: corporate day party. Party-ul începe după 17, te poți duce direct de la muncă și beneficiezi de 30% discount pentru produsele de bucătărie; în plus, după ora 20 ai parte de muzică retro și degustări de vinuri.


Vineri și sâmbătă putem vorbi despre o fuziune interesantă între muzica live și party-uri animate de cei mai buni DJ, iar duminică împrumutăm din atmosfera jazzy - devenind, la rândul nostru, introspectivi și mai visători datorită blues-ului și jazz-ului.


Multe party-uri și mult fun!