FREE IN BRAȘOV | 21 septembrie - 4 octombrie

CLUB DE LECTURĂ | CITIND LOLITA ÎN TEHERAN
Vineri, 28 septembrie, ora 18 – la Librăria Șt. O. Iosif avem un club de lectură centrat pe o carte excepțională și mai mult decât necesar: „Citind Lolita în Teheran”, roman tradus în 32 de ţări, aflat 117 săptămîni pe lista The New York Times a celor mai vândute cărţi. În Republica Islamică Iran, Azar Nafisi, o profesoară curajoasă şi înzestrată, aduce acasă şapte dintre studentele preferate. Uitând de teroarea istoriei care le trece pe la ferestre, vor citi împreună autori clasici occidentali. Unele provenind din familii tradiţionaliste, altele cu trecut întunecat, căci au făcut închisoare politică, cele şapte studente sunt neîncrezătoare şi tăcute la început.


COUNTRY | Bonanzza Brașov
Pe 21 septembrie, de la 20, la Bonanzza vine Peter Bardocz. Este foarte important să știi că intrarea este liberă, prin urmare te bucuri de spectacol în mod gratuit – trebuie doar să vrei să îți iei o seară liberă, departe de agitația orașului, aproape (sau mult mai aproape) de oamenii care trăiesc cu și prin muzică, pe ritmuri country aduse de artistul Peter Bardocz.


KARAOKE | 1 Shot 4 the Voice
Deane's a relansat o seară de karaoke de care ne vom bucura datorită glasurilor suave și vom zâmbi ascultând voci mai putin duioase ale unor curajoși. Moderatorii, Simona și Vlad, vor comenta cu eleganță toate prestațiile dumneavoastră sau vor încuraja audiența să urce pe scenă! În Deane's vocea are farmec, pe Republicii, ca întotdeauna! Pe 25 septembrie, de la ora 22.30.


PARTY | Muzica anilor ‘80-‘90
La Temple Pub, pe 27, după ora 22 ai parte de petreceri old style și mereu in fashion. Aducem împreună tribut celor mai mari nume ale tuturor timpurilor și le dăm viață prin comoara primită de la ei – muzica de calitate! Informații la 0733 800 700, cu petrecere până dimineață în Centrul Civic – Centrul Distracției, pe Kogălniceanu 15, în inima nouă a Brașovului. 


FILM | Vertigo
De la ora 19.30, pe 22 septembrie, în sala de la Cinemateca Patria ne așezăm frumos în scaune pentru a revedea un clasic Hitchcock: „Vertigo”. Un fost detectiv din San Francisco este căutat de o veche cunoștință care îl roagă să îi facă o favoare: aceea de a-i urmări soția, care pare a suferi de niște tulburări psihice. Datoria lui devine însă din ce în ce mai plăcută.