Free în București | 21-27 septembrie 2018

 

 

One Night Gallery // Love Kitra
One Night Gallery #7 ne prezintă pe 26 septembrie o nouă expoziție neconvențională în aer liber. Evenimentul va avea loc la Globalworth Green Court (Gara Herăstrău, nr. 4) și va începe de la ora 20, invitat la această ediție fiind artistul Kitra, care își va prezenta creațiile sub diferite forme: video mapping, instalații supradimensionate, realitate augmentată și realitate virtuală.

Anim'est 13 Warm-up
Anim'est dă petrecere la Manasia Hub pe 22 septembrie. Distracția începe de la ora 20, când vor fi proiectate filme de animație realizate în cadrul Animation Worksheep de-a lungul anilor, urmând să fie prezentate în avanpremieră și câteva filme de la ediția 2018 a festivalului ce va începe pe 28 septembrie. Tema Anim'est din acesta an este „avant-garde & experimental”.

Art Factory 2018
A IV-a ediție Art Factory se desfășoară în perioada 21 și 23 septembrie, în spațiul Uzinelor Faur, la Poarta 1. Art Factory este un festival de artă contemporană ce propune proiecte curatoriale de conversie culturală temporară, prin promovarea artiștilor noi (din sfera artelor vizuale și a muzicii) în evenimente organizate în spații industriale uitate, dar cu semnificație pentru oraș.