Lake House - pe malul lacului

 

 

La câțiva kilometri de oraș, conducând pe un drum bine asfaltat, spre Chișoda, am descoperit unul din acele locuri aflate într-un cadru natural, chiar pe malul lacului, pregătit de oaspeți mereu.

Restaurantul Lake House a fost înființat în anul 2003, și de atunci păstrează atmosfera demnă de vechile restaurante sau cârciumi interbelice: mesele îmbelșugate, rețete autentice românești și vinuri de cea mai bună calitate, rafinate cu muzică live românească, în weekend. Cine pune piciorul în pragul terasei aici o dată, își va dori să revină, pentru momente importante, fie pentru o cină romantică sau pur și simplu o seară relaxantă în stil clasic, alături de prieteni.


Pizza nu lipsește nici ea din meniu, și este coaptă după rețetă 100% italiană: sosul de pomodori nu are niciun conservant, făina și uleiul de măsline folosite sunt direct din Italia, iar rețetele sunt respectate cu strictețe. Bonus la toate acestea se adaugă cuptorul special care arde cu lemn de fag, pentru un rezultat final delicios: o pizza italiană, nici prea consistentă nici prea ușoară, așa cum trebuie să fie.

Pe lângă toate aceste minunății aflate în oaza de relaxare de pe malul lacului, se pot organiza și evenimente, într-o sală de interior pentru 90 de persoane, cu meniuri personalizate, muzică și ambianță versatile, care se discută cu fiecare client în parte.

Și pentru ca un weeknd să fie complet, în special pentru familii cu copii, restaurantul are amenajat și un loc de joacă pentru micuți, iar pentru pescari- lacul așteaptă momeala pescarilor pe cele 3 hectare de apă, cu diferite specii de crap și caras. Golumbăria de pe malul lacului atrage săptămânal crescători de porumbei de rasă voiajori, și uneori au loc tot aici competiții. Pe scurt, este un loc complet, în care te poți răsfăța câteva ore bune în weekend. Nu e doar un simplu restaurant, ci pe bune, e chiar o oază de relaxare. S-a notat!