Salut București | Sunete de toamnă

 

 

Vă învit să căutați revista Sunete, ediția de toamnă 2018, fiindcă e una cu adevărat specială, fiind dedicată anului 1968, cel în care lumea și muzica și-au schimbat traseele semnificativ. Aproape 100 de pagini de articole, eseuri, interviuri și recenzii de cea mai bună calitate, scrise de o echipă excelentă, numeric și valoric. Veți putea citi o mulțime de chestii interesante, unele inedite, atât despre trupele înființate în acel an, cât și despre cele mai importante albume apărute atunci. Bineînțeles, totul în contextul social și politic foarte tulbure al vremii.


De la o recenzie pe larg (și cu fotografii originale ale semnatarului articolului) a Sziget Festival până la interviuri cu super trupe din America de Sud și de la o radiografie amănunțită a celebrului White Album al trupei The Beatles (care împlinește și el 50 de ani!) până la excelenta rubrică dedicată sistemelor HiFi și nelipsitele pagini cu recenzii jazz, rock & more (precum și cele cu recomandările Sunete), nimic din conținutul revistei nu vă va lăsa să vă plictisiți. Bineînțeles, cover story-ul domină spațiul dintre coperte, cu analize fine și la obiect ale fenomenului muzical zguduit în acel an, care a fost unul de cotitură pe planeta Pământ. Mișcări sociale de mare amploare, cutremure politice, războaie absurde, dar și multă muzică din cea mai bună, toate s-au croșetat la nivel planetar în anul de grație 1968.

Revista Sunete poate fi achiziționată în rețelele InMedio și Cărturești, în benzinăriile MOL și OMV sau online pe sunetelive.ro.