Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2018
Arhiva Zile si Nopti

Booha Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Booha Bar Share Booha Bar


Gata-i vara și scoțându-i de la socoteală pe curajoșii care rezistă și pe frig să mai stea pe afară, gata-i și sezonul teraselor. Știți și voi, terasa noastră preferată e cea de la Booha Bar, unde mergem cam pe la orice oră ne lovește pofta de un pahar și-o poveste.
Dar la Booha mergi și dacă e prea frig să stai la terasă. Barul situat în inima campusului studențesc Hașdeu rămâne, indiscutabil, cel mai cool și mai iubit bar din zonă, frecventat zilnic de sute de clienți. Nu doar studenții se lăfăie la Booha, evident. Barul e ca un magnet care atrage pe toată lumea să se distreze ca-n studenție, iar evenimentele ce se mai țin pe acolo sunt un motiv extra să fii cu ochii pe ei.
Când ajungem pe la Booha, tot timpul ne lovește gândul ăsta: „e bine”. Au avut pauză prin august și vara au deschid după un program special, dar toamna readuce rutina și la ei. Deci, e bine, atâta timp cât e la Booha Bar!

str. Piezișa 19
0733 070 031
www.facebook.com/boohabar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută