Best delivery/takeaway food in town!

O mică mărturisire: rar se întâmplă să folosim aragazul de acasă. Foarte rar, chiar. Știm, nu prea e bine, ar trebui să mai punem mâna să ne facem și singuri de mâncare, dar suntem prea pofticioși și când ne vine chef de preparatul x de la restaurantul y, nu mai avem ce face.
Dar știm că sunt mulți în situația noastră. Job-ul și activitatea zilnică te lasă efectiv fără energie de a-ți găti singur, așa că fie ajungi să mănânci în oraș, fie îți comanzi. Vrem să ne concentrăm acum pe cea de-a doua opțiune, în care suni să ți se aducă deliciile la ușă sau îți iei la pachet pe drum de la birou spre casă. V-am ales 3 localuri super bune, enjoy!

cut & crust


cut & crust este noua noastră obsesie în materie de pizza. Are tot ce-i trebuie, e sățioasă și gustoasă, iar varianta „longa” e perfectă pentru a fi împărțită cu cineva. La cut & crust poți da un simplu telefon și să comanzi pizza pe care ți-o dorești și apoi ori alegi varianta de livrare, ori te duci personal să o ridici. Pizza rămâne caldă și dacă aștepți livrarea pentru că echipa se mișcă repede!
www.facebook.com/cutandcrust 

Meat Up


Deși recomandăm să mănânci burgerul direct la fața locului (când mai proaspăt, cu atât mai bine), înțelegem că uneori vrei să-l savurezi acasă. La Meat Up poți să faci fix asta, doar că va trebui să mergi personal să îl ridici. Partea bună este că poți comanda și telefonic și gândește-te că burger sigur nu te apuci să îți faci singur acasă. Cu siguranță nu ca cel de la Meat Up.
www.facebook.com/meatupcluj 

Tortelli


Mmmm, paste! Nu orice fel de paste, ci handmade, cu texturi fantastice și sosuri delicioase. Parcă deja ni se face poftă, numai când ne gândim la deliciile Tortelli, care se pot lua acasă! Treci pe la ei să îi saluți și să-ți ridici comanda, sau folosește serviciile foodpanda și HipMenu (da, se află pe amândouă, ca să se poate bucura toată lumea de pastele lor).

www.facebook.com/TortelliPastaBar