O cafea perfectă pentru o zi de toamnă!

În orice zi poți să mergi în Zoom Cafe. Are acel ceva de cafe-bar care te atrage la orice oră, fie că vrei o cafea să te trezești, sau ai chef să bei un pahar la o seară de muzică. Te plimbi prin centru într-o zi de weekend și parcă fără să vrei picioarele te vor duce pe pasajul Revoluției, căutând un loc în care să stai și să-ți aduni gândurile. 

Zoom Cafe e relativ micuț și mesele stau destul de apropiate, dar spațiul nu îți dă nici o impresie de „înghesuială”, nici măcar la ceas de seară când e mai greu să găsești un loc liber. De fapt, e cosy și intim, perfect să-ți duci un prieten și să stați la o poveste (asta dacă nu e o seară de muzică, în care conversațiile de la masă pică în plan secundar și te bucuri mai mult de beats).

Staff-ul foarte prietenos te poate ajuta să te ghidezi prin meniul ofertant și să-ți alegi ceva pe gustul tău, iar prețurile sunt decente pentru un local din centrul orașului, deci e alegerea perfectă dacă plănuiești să rămâi ceva mai mult pe acolo. 

Încearcă Zoom Cafe

Aici bei cafea, cafea bună. Ai o gamă largă din care să alegi, de la cele mai clasice la cele mai interesante combinații. Îți recomandăm să te întorci, când ai ceva timp liber, să savurezi o bere craft sau un cocktail de-al lor cu niște prieteni. Mai ales în perioada asta în care încă te mai poți bucura de zilele frumoase de toamnă.  

str. IERNII nr.1