Concert extraordinar Schiller | Klangwelten Tour 2019

Anul 2019 debutează cu o surpriză de proporții pentru toți iubitorii sonorităților electronice de clasă superioară! Astfel, vă invităm pe data de 19 ianuarie la Arenele Romane, într-o călătorie muzicală extrem de intensă alături de magneticul artist german SCHILLER (Christopher von Deylen), într-un show fabulous, o cascadă perfectă de sunet și lumini! KLANGWELTEN în România!

Intrarea va fi permisă de la ora 19.00, iar concertul va începe la ora 20.00!

Biletele pentru  show-ul SCHILLER, KLANGWELTEN TOUR se găsesc exclusiv pe AmBilet.ro la următoarele categorii de prețuri: 

PRESALE 1: 89 lei – în număr limitat!

PRESALE 2: 109 lei

ACCES GENERAL : 135 lei

În 2016, când a concertat la Sala Palatului, Schiller și-a cerut scuze că nu știe să spună „mulțumesc" în limba română. Atunci, „Zeul Sunetului" a promis, printre ropotele de aplauze, că se vă întoarce și va învăța! Iată că revine și... nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute și cu o scenă senzațională, inundată de lasere, lumini și sunet surround.

De-a lungul carierei sale, artistul a susținut concerte extrem de apreciate atât de către public cât și de către mass-media. Schiller și-a cunoscut faima începând cu 1998. Numele l-a preluat după poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller. Postul de televiziune grecesc "Music Force Europe" dedică timp muzicii lui Schiller, în fecare săptămână, într-un show ce se numește "Schill-Out".

Primul succes cu adevărat răsunător s-a petrecut în 2003 cu albumul Leben (Viață, Existentă), primul dintr-o serie de materiale foarte reușite și apreciate de un public larg. Cinematicul album "Future", apărut în 2016, a fost inspirat de zilele petrecute în deșertul Mojave, din SUA. Pe acest ultim produs discografic, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia-cunoscută din Lacuna Coil, Tawgs Salter și celebra actriță Sharon Stone, ce a scris versurile piesei "For You". "Future" a sărit direct pe locul 1 în Germania în prima săptămână de la apariție.

   
DESPRE SCHILLER (CHRISTOPHER VON DEYLEN)

Schiller (Christopher von Deylen-n. 15 octombrie 1970) este un artist de muzică electronică (chill out/trance) și ambient de origine germană. Dragostea pentru muzică s-a născut în 1982, "când am auzit prima oară o casetă de calitate foarte proastă cu Tangerine Dream. Acela a fost momentul decisiv, punctul de plecare", a declarat artistul într-un interviu pentru unsitedemusica.ro, în 2016. De-a lungul ultimilor ani, acesta a susținut concerte EXTREM de apreciate de public și de mass media. Schiller și-a cunoscut faimă începând cu 1998. Numele l-a preluat după poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller. Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În jurul anului 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru.

În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu "Dream of You".  Schiller a vândut peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Christopher von Deylen nu a făcut partea de voce niciodată și s-a ajutat cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howellsdin Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu-cunoscută sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formația spaniolă Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September etc...

Alte colaborări importante a avut alături de: Anggun, Lang Lang, Klaus Schulze, Mike Oldfield, Helen Boulding, Kate Havnevik, Damae of Fragma, Stephenie Coker și actrița germană Anna Maria Mühe.

DISCOGRAFIE:
Albume lansate în Europa:

 • 1999 - Zeitgeist (Spirit of the Age)
 • 2001 - Weltreise (The World Trip)
 • 2003 - Leben (Life)
 • 2005 - Tag und Nacht (Day and Night)
 • 2008 - Sehnsucht (Desire)
 • 2010 - Atemlos (Breathless)
 • 2012 - Sonne (Sun)
 • 2013 - Opus
 • 2016 - Future

Albume lansate în SUA:

 • 2001 - Zeitgeist
 • 2002 - Voyage
 • 2004 - Life
 • 2005 - Prologue
 • 2007 - Day and Night
 • 2011 - Breathless
 • 2013 - Sun

http://www.schillermusic.com/