Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Like & Dislike la burgerii brașoveni

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Like & Dislike la burgerii brașoveni Share Like & Dislike la burgerii brașoveni


Like
Globalizarea ne face flămânzi în mod egal și ne face să căutăm aproximativ aceleași lucruri: burgerul însoțit de cartofi prăjiți este unul dintre simbolurile bucătăriei mondiale. Te simți acasă oriunde ai mânca un burger.

Toate localurile – exagerăm, majoritatea – au burgeri în meniu: ai de unde alege dacă vrei mai mic sau mai mare, mai ieftin sau mai scump, mai fancy sau basic.

Competiția mare între burgerii din restaurante și puburi învecinate înseamnă și competiție a gustului: pe cei buni îi știe tot orașul și parcă devin, cu timpul, și mai buni.

Dislike
Tocmai pentru că-i găsești peste tot nu mai sunt chiar wow!, ci mai degrabă un default feature al majorității locurilor cu mâncare de prin oraș – de asta nici nu-i mai observăm în meniu.

Cei execrabili se văd de la o poștă, dar noi tot sperăm să fie buni, deși arată urât; toți credem că ne pricepem și probabil că unii au impresia că gătesc profesionist doar pentru că au o bucătărie performantă pe mâini. No offence, gustați și voi din ce gătiți. Vă place?

Uităm de mâncarea specific românească, înlocuită peste tot de ce e mai la îndemână: un sandwich, un burger, dar foarte puțini inovează în această privință și mai nimeni nu excelează.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută