Nou în oraș: Samsara FoodHouse

Dacă stai de ceva vreme în Cluj, deschizi revista asta și vezi numele Samsara FoodHouse trântit la rubrica Nou în Oraș, o posibilă reacție a ta ar fi: stai, ce?
Înțelegem perfect. N-am pățit nimic, nu ne-am lovit la cap, știm că Samsara FoodHouse este un nume care de mulți ani se află pe lista restaurantelor din Cluj. Dar începând din luna octombrie, Samsara s-a mutat, ca un student într-o nouă chirie, doar că locația lor actuală este o situație permanentă, firește.
Așadar, din exact 16 octombrie, dacă vrei să le faci o vizită celor de la Samsara, va trebui să mergi pe strada Cardinal Iuliu Hossu, unde te așteaptă și cu ceva surprize. Pentru a marca noua casă, cei de la Samsara organizează un #foodhouseweek, adică o săpămână de evenimente faine care să-ți dea motive extra să le treci noul prag. Vorbim despre sesiuni de live cooking, petreceri, concerte și chiar și un atelier de gătit pentru căței (presupunem că nu cățeii gătesc la acest atelier, ci stăpânii gătesc pentru căței, dar este posibil să ne înșelăm și să descoperim că și cățeii pot fi masterchefi).
În fine. Pe scurt, Samsara Foodhouse se mută și din micile preview-uri pe care le-am văzut până acum, noul restaurant nu dezamăgește!


str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 3
0 746 086 033
www.facebook.com/samsarafood