Free in Cluj

Jazz in the Street


Main event-ul Jazz in the Street are loc pe 14 octombrie și se va desfășura chiar pe Bulevardul Eroilor. Momentan, se vorbește despre 10 puncte de activități și o mulțime de performance-uri, adică fix cât să umple tot bulevardul de artă. Adică, un moment care nu trebuie ignorat, căci e clar că orașul va prinde un cu totul alt ritm. Ne vedem în stradă!

Confesiunile unei călugărițe budiste


CENTRUL BUDIST "WHITE MAHAKALA" (FPMT Study Group) și librăria Bookstory te invită sâmbătă, 20 octombrie, ora 17:00, la prezentarea cărții Confesiunile unei călugărițe budiste.

This one is for you


Syndicate Bar the așteaptă pe 18 octombrie la un party nouăzecist și inspirat din serialul Friends. Locurile-s limitate, așa că va trebui să te treci pe listă înainte.

Dezbatere Regională pentru Statutul Artistului - Cluj-Napoca


Asociația Culturală Flower Power te invtiă pe 17 octombrie 2018 la Muzeul de Artă Cluj-Napoca la o discuție despre statutul socio-profesional al artistului în România.

ZAIN - Design Expressions 2018


Dacă e despre design, atunci e la ZAIN - Design Expressions în perioada 19-28. Cel mai tare festival creativ și despre creativitate are loc în mai multe puncte cheie ale orașului și promite 10 zile pline de activități faine și distractive pentru toată lumea!