Alexandra Crăciun | Am început un podcast și vreau să mă laud cu el

Gata cu povestitul despre alții. Sunt la al 18-lea articol în Zile și Nopți, motiv pentru care vă rog să-mi oferiți dreptul la un moment de auto-lăudare. Începând de săptămâna trecută, e oficial: am dat drumul la un podcast și o emisiune pe teme culinare și din domeniul ospitalității împreună cu prietenii de la Radio Cluj.
Așadar, pe lângă conferința pe care o organizez anual și recenziile pe care le scriu aici, am mai adăugat umbrelei „Pinch of Salt” încă o componentă (de parcă nu aveam suficiente pe cap). Și ca să aveți toate informațiile, e musai ca înainte să ascultați podcastul să țineți cont de următoarele:
1. Scopul acestor înregistrări este să vă ofere o fereastră prin care să puteți pătrunde în lumea ospitalității. Demersul are legătură cu a mea credință că, dacă ne dorim restaurante mai bune și o industrie mai aproape de cea pe care o găsim peste granițe, e necesar ca noi să fim consumatori mai buni și mai informați;
2. Am ales oameni pe care s-ar putea să nu-i cunoașteți (dacă nu lucrați în ospitalitate), dar o să vă rog să mă credeți pe cuvânt că i-am ales pe sprânceană. Și i-am ales pentru că probabil împărtășim aceleași valori (știți voi povestea cu micii producători, sustenabilitate, șamd - despre care tot scriu pe blog);
3. Înregistrările sunt făcute în studiourile Radio Cluj, unde am avut parte de bunăvoința, răbdarea și profesionalismul unor oameni cu zeci de ani de experiență. Mulțumesc Dorina pentru că m-a încurajat să-mi găsesc vocea interioară, Andy și Bogdan pentru că au avut încredere în mine, mi-au suportat control freakness-ul și au insistat să reiau seria, Marian pentru că m-a dus la Radio acum doi ani când mi-a apărut ideea și m-a încurajat. Rubrica se difuzează pe undele radio de joi și duminică, just so you know :)
Așadar. Intrați repede pe www.pinchofsalt.ro/podcast, ascultați și aștept să-mi scrieți pe hello@pinchofsalt.ro cum vi s-a părut.