Comedy Cluj

Filme, teatru, show-uri de improvizație și stand-up


Comedy Cluj revine în acest an în perioada 12-21 octombrie și după o revizuire scurtă a programului, avem o singură concluzie de tras: vai.
Ca să înțelegi, avem impresia că pauza luată anul trecut le-a prins foarte bine celor de la Comedy Cluj, pentru că ediția de 2018 promite să fie cu totul diferită față de cele de până acum. Filmele, deși sunt în continuare vedetele festivalului, vor fi însoțite de o sumedenie de alte forme care suprind comicul: spectacole de teatru și improvizație, sesiuni de stand-up comedy, slam poetry, open mic și lista nu se oprește aici.
Poți spune că noua ediție Comedy Cluj e o invitație indirectă ca publicul să experimenteze și alte forme ale comediei. Și având în vedere că vorbim despre 10 zile de festival, publicul are suficient timp în care să devină mai familiar ea. Evenimentele se vor desfășura în cele 4 locații ale festivalului, Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema Dacia și Urania Palace, iar biletele vor putea fi achiziționate atât online, cât și la locațiile partenere. Biletele se pot achiziționa accesând website-ul evenimentului: www.comedycluj.ro/bilete. Vă povestim mai multe despre program aici.