Ce-i de bifat la Comedy Cluj

După cum spuneam, programul Comedy Cluj e destul de generos și perfect pentru cei care doresc să experimenteze mai multe forme ale comediei.
Să alegi doar câteva momente dintr-o listă care tentează cu fiecare rând s-a dovedit a fi o cerință destul de grea, însă după multe editări, am reușit o scurtă trecere în revistă a lor:
Spectacole de Stand Up: Ceva Mărunt cu Sorin Pârcălab, Toma Alexandru, Sergiu Floroaia și Cristi Popesco (14 octombrie), Radu Isac & Sașa (16 octombrie), David Whitney & Mike Shepherd (UK, 19 octombrie), Radu Isac & Friends (Alsdair Beckett, Barry Ferns, Harriet Kemsley, 15 octombrie).
Spectacole de teatru: Teatrul Național Cluj, Cutia Pandorei (17 octombrie), Teatrul Act București, Constelații de Nick Payne (cu Ana Ularu și Radu Iacoban, 20 octombrie), Teatrul de Păpuși „Puck”, Punguța cu doi bani (21 octombrie), spectacolul Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare (21 octombrie).
În ceea ce privește programul de film, scurtmetrajele alese oferă o viziune de ansamblu comediei, reprezentând un mix inedit de filme de comedie din subgenuri și culturi diferite. Sebastian Stern, câștigătorul pentru cea mai bună regie în 2011, se întoarce la Comedy Cluj cu cel mai recent film al său, De tine nu ne putem lipsi (2016), o peliculă de neratat în cadrul festivalului. Exemple mai sunt, vă recomandăm să parcurgeți programul cu pixul în mână.


12-21 octombrie
www.facebook.com/FestivalulComedyCluj