Cui nu-i place muzica anilor 90? Dacă ești din această categorie, atunci cel mai bine ar fi să treci peste textul ăsta și dai click pe alt link. Dacă nu ești din această categorie și muzica anilor 90 e muzica ta, citește în continuare.
We Love Retro revine cu a 5-a ediție pe 20 octombrie la Sala Polivalentă. Cel mai mare eveniment retro din România are niște nume mișto de partea sa: C.C. Catch, East 17 și N-Trance vor urca pe scena din Cluj pentru a recrea magina acestei anilor nouăzeci. Mega-concertul se caracterizează cel mai bine prin diversitatea muzicală pe care o propune an la rând. Biletele se pot cumpăra din rețeaua BILETMASTER.RO sau locațiile partenere. Accesul în Sala Polivalentă se va putea face de la orele 20:00, evenimentul începând de la orele 21:00.
Indiferent de stilul de muzica pe care preferi să-l asculți, sigur îți găsești măcar o dată sunetul-pereche pe scena We Love Retro. E clar, discoteca tinereții prinde din nou viață la Sala Polivalentă, așa că musi ne vedem pe ringul de dans!


20 octombrie
Sala Polivalentă
www.facebook.com/WeLoveRetroRomania