Loc pentru prieteni

Măi, cei de la Fapte au avut un vis și acum ne putem bucura cu toții de el: Vorbe, un local nou care se descrie drept un pintxos bar transilvănean.
Ce-i ăla un pintxo bar? Ne-am apuca noi să descriem, dar am vorbit cu cei doi chefi și le-am pus fix această întrebare și, sincer, nu credem că putem veni noi cu un răspuns mai clar:
„Este un two bite food în care bucătarul își pune toată creativitatea folosind cele mai bune ingrediente. Un pintxo bar este un local unde poți aprecia aceste ingrediente în compania unui pahar. ” spune Csabi Kozma, unul dintre chefi. Csabi Crișan, celălalt chef, este de acord, ca să fie clar. Deci, e un loc în care vorba, mâncarea și băutura sunt cele mai importante lucruri. Apoi vin oamenii, muzica, atmosfera, decorul și alte chestii care definesc un bar.
Bun, deci cu vibe-ul am stabilit: e relaxat și perfect pentru socializare. Cum stăm la capitolul mâncare și băutură? Destul de bine, sincer. Vorbim despre 20 de sortimente de bere, vinuri, cocktailuri, plus ceva soft drinks dacă preferi asta. Meniul gastro merge pe principiul „puțin și bun”, adică prezintă doar câteva preparate, dar destul de diverse încât să mulțumescă mai multe gusturi. Avem startere, preparate din porc, pește sau pui și chiar și opțiuni vegetariene.

Clemenceau 3
0364 110 048
www.facebook.com/vorbe