Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life | Ce facem în oraș 12 – 18 octombrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life | Ce facem în oraș 12 – 18 octombrie 2018 Share City Life | Ce facem în oraș 12 – 18 octombrie 2018


 

 

Mark Guiliana Jazz Quartet la Jazz Nouveau.
Bateristul, compozitorul și producătorul american Mark Guiliana vine în România pe 15 octombrie în Control Club, pentru un concert organizat în seria „Jazz Nouveau”. În formula de cvartet, Guiliana îi va avea alături pe scenă pe Chris Morissey (bas), Jason Rigby (saxofon), Fabian Almazan (pian), formula cu care a lansat și cel mai recent disc, Jersey, editat în 2017. Mark Guiliana este considerat deja unul dintre cei mai influenți artiști, aflat în avangarda jazz-ului contemporan, având la activ colaborări cu artiști importanți cum ar fi John Scofield, Brad Mehldau (proiectul „Mehliana”), Matt Cameron (bateristul Pearl Jam/Soundgarden), basistul Avishai Cohen, Dhafer Youssef, Tigran Hamasyan, Meshell Ndegeocello, Gretchen Parlato și David Bowie, Guiliana fiind prezent pe „Blackstar” în calitate de tobar și percuționist. – ora 20:00, bilete: 50 de lei.

City Life | Ce facem în oraș 12 - 18 octombrie 2018

Tripoteca – Psychedelic Film & Art Festival
A patra ediție a Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca are loc între 12 și 14 octombrie, la Cinemateca Eforie. Festivalul cuprinde peste de 70 de filme, o expoziție, instalații video și performance-uri audio-video live. Programul începe în fiecare seară de la ora 20, iar sesiunile de vizionare sunt împărțite în două secțiuni: „Meta-Fun” și „Introspective Journey”.

City Life | Ce facem în oraș 12 - 18 octombrie 2018

A-C Leonte – Albert Tajti. Cîntece românești
Pe 13 octombrie, de la ora 20, A-C Leonte și Albert Tajti urcă pe scena Green Hours pentru un concert 100% românesc. Din program fac parte compoziții originale ale solistei, reinterpretări ale unor teme de folclor autentic (preluate din culegerile etnomuzicologului Constantin Brăiloiu) sau piese semnate de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian și Richard Oschanitzky.

City Life | Ce facem în oraș 12 - 18 octombrie 2018

HipTrip Travel Film Festival 2018
În perioada 11 – 14 octombrie, HipTrip 2018 aduce la Cinema Elvire Popesco opt lungmetraje premiate la Cannes, Berlin, Locarno, Rotterdam sau Sitges. HipTrip Travel Film Festival este primul și singurul festival de film de călătorie din România și se adresează atât publicului cinefil, cât și iubitorilor de aventură. Bilete: 15 lei (acces general) / 15 lei (adult + copil) / 5 lei (copil).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută