Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Crazy hair, don’care. Don’t think so!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Crazy hair, don’care. Don’t think so! Share Crazy hair, don’care. Don’t think so!


Este foarte important ca în ziua nunții să se apeleze la profesioniști, mai ales în ceea ce privește coafura și machiajul miresei, în ziua cea mare toate privirile vor fi ațintite asupra ei. O nuntă durează o zi și o noapte….tot cam atât ar trebui să dureze coafura și machiajul.

Este rândul prietenului meu bun, Horia Marchiș Hairstylist, să ne răspundă la câteva întrebări.

Andreea: Hori, vreau să te întreb în primul rând, cum este să lucrezi cu femeile? (90% din clientele tale sunt de sex feminin)

Horia M: Nu îmi este ușor să lucrez cu femeile, dar este frumos! Mă lovesc de multe întrebări, provocări, în multe cazuri am rol de psiholog, dar până la urmă toate acestea dau frumusețe și complexitate jobului meu de hairstylist. Cel mai mult îmi place să lucrez cu femeile, 90% din clienți reprezintă numărul doamnelor și domnișoarelor, doar 10% reprezintă numărul domnilor (dar cei 10% sunt chiar speciali).

Andreea: Care sunt tendințele în materie de hairstyle pentru 2019?

Horia M: Anul 2019 vine cu propunerea de a se renunța la coafurile fixe, se recomandă purtarea buclelor lejere, valurilor nefinisate, detexturizate, buclelor în straturi, cocurilor romantice cu fire lăsate să cadă din coafură.

Andreea: Are vreo legătură rochia de mireasă cu machiajul și coafura? Acestea trebuie neaparat să fie într-o simbioză perfectă?

Horia M: Machiajul și coafura sunt cireașa de pe tort în ceea ce privește look-ul final al miresei, ceea ce înseamnă că noi venim cu propunerile în urma alegerii rochiei, care da, este foarte importantă pentru noi. În funcție de rochie vom încadra mireasa într-un anume stil, vom face propuneri care să pună în evidență și să scoată la suprafață cele mai frumoase trăsături ale miresei. Consider că este important ca hairstylistul să vizualizeze rochia de mireasă pentru a putea definitiva coafura.

Andreea: Care este produsul (de coafat) care consideri că nu ar trebui să lipsească din emergency kit-ul miresei?

Horia M: Un hairstylist bun și coafura va rezista!!!! În funcție de coafura aleasă, pot recomanda ca miresele să aibe la îndemână agrafe sau fixative. În general, nu recomand intervenția mireselor în coafură aceasta nefiind necesară!

Mulțumesc, Hori!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută