Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salut București | Unde mergem săptămîna asta?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut București | Unde mergem săptămîna asta? Share Salut București | Unde mergem săptămîna asta?


 

 

Încă o săptămînă plină de evenimente dintre cele mai interesante se pregătește, astfel că un best of a ceea ce urmează să se întîmple v-am pregătit și eu aici. Dacă nu vă faceți timp pentru o escapadă horror la Brașov, unde are loc cea de-a 6-a ediție a Dracula Film Festival (o sîngerîndă adunătură de premiere, conferințe, experiențe immersive și ateliere dintre cele mai interesante), atunci poate că n-ar fi rău să ajungeți la unul dintre următoarele evenimente.

Salut București | Unde mergem săptămîna asta?

Vinyl Boutique 23
Unul dintre cele mai importante tîrguri dedicate exclusiv împătimiților discurilor de vinil, devenit deja tradițional, ajunge la ediția nu numărul 23. De această dată, gazdă va fi, în premieră, pub-ul Copper’s (Hristo Botev 25), unde cîteva mii de viniluri vă așteaptă. Tîrgul va avea loc sîmbătă, 20 octombrie, între orele 11.30 – 17.30, iar intrarea este liberă.

Rareș Totu plays Santana
O seară de foc pentru iubitorii muzicii lui Carlos Santana se anunță vineri, la Clubul Țăranului, unde Rareș Totu, indiscutabil unul dintre cei mai importanți chitariști români, va da iama în repertoriul marelui muzician american (de origine mexicană) alături de Adi Tetrade, Cosmin Farcaș, Alin Neagoe și Nicu Dumitrescu. Concertul începe la ora 21 iar accesul costă 40 lei.

Eivør la Jazz Nouveau
Sonorități nordice, spațiul unde zgomotul fiordurilor întîlnește ritualurile șamanice. Pe scurt, Eivør! O artistă de mare clasă ce va aduce sîmbătă seară, pe scena clubului Control, mesajul artistic nealterat al Insulelor Feroe. În deschidere, noise pop și dark ambient cu duoul danez AyOwA. Bilete (60 lei) pe eventbook.ro sau la intrare, în seara concertului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută