Free în București | 19 - 25 octombrie 2018

 

 

Bărbați pe Mătăsari #1 - Festival Urban
Prima ediție Bărbați pe Mătăsari va avea loc între 20-21 octombrie. Venit firesc ca o extensie a Festivalului Femei pe Mătăsari, evenimentul din toamnă este dedicat bărbaților, gândit pe marginea pasiunilor și meșteșugurilor acestora. Strada va găzdui artizani, artiști, meșteșugari, accentul fiind pus pe afaceri inițiate de bărbați, în concordanță cu pulsul orașului.

Vinyl Boutique 23
Pe 20 octombrie are loc a 23-a ediție a târgului Vinyl Boutique ce se va desfășura la Copper's Pub și își va aștepta vizitatorii cu peste 10 000 de discuri cu muzică pe vinil (de la rock și jazz, la hip-hop, R&B, soul, funk și reggae). Pe lângă bunătățile muzicale, atmosfera relaxată de la Copper's Pub va fi completată de oferta de bere rece și mâncare gustoasă. Programul târgului: 11:30 - 17:30.

Red Parlament
Red Parlament revine pe scena Hard Rock Cafe pentru un spectacol cu muzică pe toate gusturile și distracție cât cuprinde. Red Parlament înseamnă rebranduirea trupei Parlament și îi conține pe: Doru Isaroiu (voce), Vali Isaroiu (tobe), Cristi Ungur (clape, backing vocals), Răzvan Marcuci (bas, backing vocals) și Otto Harasz (chitară). – sâmbătă, 20 octombrie, ora 22:30.