Temple Pub & Grill | locul din Centrul Civic care nu e ce pare a fi

 

Individul social căruia îi place să fie hater se gândește că, mai mult ca un concept abstract decât o realitate, clubbing-ul trece printr-o criză. Sau cel puțin nu mai e cum a fost.

Fiindcă eu declar parastasurile pentru moartea clubbing-ului destul de anoste, vă recomand o plimbare nocturnă în Centrul Civic al Brașovului. Este printre puținele locuri care , prin intermediul club-urilor, vă va scoate din zona de confort.

Open tool box? Numai la The Pub Quiz. Marți, 23 octombrie. Dacă vă plac provocările, relaxați-vă. Aveți toate sculele necesare pentru a meșterii cele mai bune răspunsuri. Să nu uitați că este singurul quizz în limba engleză iar premiile sunt de neegalat.

Dacă v-ați relaxat marți, atunci trebuie să fi avut câteva zile mai grele la birou. Joi, după muncă, haideți la Temple fiindcă se declară corporate day party. Party-ul începe după 17,  puteți merge direct de la muncă și veți beneficia de 30% discount pentru produsele de bucătărie; iar după ora 20, veți avea parte de muzică retro și degustări de vinuri.

Apoi, sâmbătă, 3 noiembrie, dacă vreți să semănați teroare și să vă distrați fără ’’doar și coate’’, vă rugăm să scoateți usturoiul din cămară și să vă puneți cel mai horror costum fiindcă avem The Haunted Temple cu DJ Minu.

Temple Pub te așteaptă la cele mai inedite evenimente!