Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Deschiderea Târgului de Crăciun la Brașov în Piaţa Sfatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deschiderea Târgului de Crăciun la Brașov în Piaţa Sfatului Share Deschiderea Târgului de Crăciun la Brașov în Piaţa Sfatului


Pentru prima dată la Brașov, Târgul de Crăciun din acest an va fi deschis de Primărie, în Piaţa Sfatului, din 1 decembrie 2018, cu 5 zile înainte față de anii precedenți când târgul lua viață odată cu aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun, în seara zilei de Moș Nicolae, 6 decembrie. 

În perioada 1 decembrie 2018-13 ianuarie 2019, in centrul Brașovului vor fi aduse 39 de căsuțe din lemn, pentru comercianți, din care 15 pentru produse de artizanat, decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, produse hand made, iar 20 de căsuţe pentru produse alimentare şi patru căsuţe pentru băuturi calde (ceai, cafea, vin/ţuică fiartă).

VEZI PROGRAMUL EVENIMENTELOR CULTURALE DIN 1 DECEMBRIE 2018

 

De asemenea se anunță și concerte cu colinde și spectacole ce vor face Piața Sfatului să răsune a sărbătoare.

Până atunci te invităm să pășești ușor spre atmosfera de sărbătoare privind galeria foto de anul trecut de la deschiderea Târgului de Crăciun!

Credit foto: Diana Ioana Bobeș

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută