Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș:Un nou magazin „Bicicletele Pegas”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș:Un nou magazin „Bicicletele Pegas” Share Nou în oraș:Un nou magazin „Bicicletele Pegas”


 

 

Producătorul bicicletelor Pegas a deschis pe 27 octombrie un nou magazin de tip concept-store în București, situat în zona de nord a capitalei, între IKEA și Băneasa Shopping Mall.

Nou în oraș:Un nou magazin „Bicicletele Pegas”

Magazinul poate oferi toată gama de servicii: vânzare de biciclete, accesorii și componente, testare și service. Bicicletele Pegas au fost concepute și produse în România începând cu anul 1972, dar după anii `90 producția s-a oprit, iar bicicletele au dispărut de pe piață. În 2012, brand-ul Pegas a fost cumpărat și reînsuflețit într-un proiect independent.

Nou în oraș:Un nou magazin „Bicicletele Pegas”

De la relansare, producția a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și au fost create până acum 28 de modele care păstrează farmecul Pegas-urilor de odinioară, dar sunt concepute pentru zilele noastre. Atelierele Pegas sunt în plină expansiune, de anul acesta au lansat și sitemul de franciză, iar planul de dezvoltare include și contruirea unei fabrici, astfel încât producția integrală a bicicletelor să fie făcută în România.

Șoseaua  București-Ploiești nr. 42D,
Tel.: 0374771249,
Program: L-D: 10:00 – 22:00,
bicicletapegas.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută