Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu


 

 

5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Puricele în ureche, la Teatrul Elisabeta, Vineri, 2 noiembrie, ora 19.00
Premiera oficială a celei mai noi producții a Teatrului Elisabeta se joacă, așa cum se întâmplă la acest teatru, cu casa închisă. Șerban Puiu regizează această comedie după Georges Feydeau în a cărei distribuție îi întâlnim pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și mulți alții.

Bohemian Rhapsody, la Grand Cinema & More, Vineri, 2 noiembrie, ora 21.00
E pur și simplu cel mai așteptat film al anului, iar cei care au apucat să-l vadă la avanpremieră au numai cuvinte de laudă pentru modul în care Rami Malek intră în pielea lui Freddie Mercury. Ca orice vechi fan Queen, mor de nerăbdare să-l văd!

5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Foto: Florin Ghioca

Furtuna, la TNB, Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 19.30
„Furtuna” bulgarului Alexander Morfov, o îndrăzneață interpretare postmodernistă a stilului de a face teatru în teatru, înnobilează cea mai mare scenă din România. Marele Istvan Teglas e Ariel, Mihai Călin e un Caliban premiat, iar Ion Caramitru e un Prospero-Einstein la apogeu.

Maria Răducanu cântă de ziua ei, Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 19.30
Remarcată pentru cântecele din repertoriul Mariei Tănase, cu care a și fost comparată, Maria Răducanu cântă la împlinirea vârstei de 51 de ani. O ocazie splendidă pentru ca publicul să sărbătorească alături de această excepțională artistă.

5 TO DO în București 2-8 noiembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

Foto: Tudor Predescu

Anonimul venețian, la TNB, Joi, 8 noiembrie, ora 20.00
A fost filmul, cu Florinda Bolkan și Tony Musante, care mi-a urmărit adolescența. Joi, spectacolul de la Sala Atelier, cu marii actori Ilinca Goia şi Ioan Andrei Ionescu, va împlini fix o sută de reprezentații. Musai de văzut!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută