City Events: 2-8 noiembrie 2018

 

 

Zwarte Poëzie (NL), Uniforma, Algebra & Coven Clash, Vineri, 2 noiembrie, ora 19:00
Vineri este seară de post punk, darkwave și noise rock în clubul B52, unde trupa olandeză Zwarte Poëzie va susține un concert. În deschidere, pe scenă vor mai urca trupele bucureștene Uniforma (post-punk/synthpop) – de la ora 20:45, Algebra (instrumental post-punk/noise rock) – de la ora 19:50 și Coven Clash (indie rock) – e la ora 19:00. Biletele costă 15 lei.

Automata Festival 2018, 8-10 noiembrie, de la ora 22:00
La Control Club va avea loc AUTOMATA Music & Multiverse Festival, un nou festival dedicat muzicii electronice și artelor digitale, gândit ca un catalizator multidisciplinar al interacțiunii dintre om și tehnologie. Programul cuprinde concerte, reprezentații vizuale concepute special pentru eveniment, DJ-seturi, ateliere și discuții cu artiștii. Abonamente: 75 de lei.

Oded Tzur Quartet (NYC), Luni, 5 noiembrie, ora 18:00
Oded Tzur, saxofonistul newyorkez de origine israeliană, vine în premieră în România pentru un concert în care va prezenta albumul ”Translator's Note” (2017, Enja Records). Tzur va fi însoțit de noul său cvartet format din pianistul israelian Nitai Hershkovits, basistul grec Petros Klampanis și bateristul american Colin Stranahan. – salonul de muzică al Institutului Balassi. Bilete: 60 de lei.