Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tucano ne prezintă Citrus Cheer | So citrulicios

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tucano ne prezintă Citrus Cheer | So citrulicios Share Tucano ne prezintă Citrus Cheer | So citrulicios


 

 

Tucano ne-a familiarizat cu arta desenelor în lapte fiindcă știu să se folosească atât de crema cafelei (emulsia de uleiuri extrase în timpul preparării cafelei) cât și de microspumă. Dacă amândouă sunt instabile datorită cremei cafelei ce se disipează și se separă în scurt timp, cei de la Tucano știu ce înseamnă să facă o specialitate.

De vreme ce suntem obișnuiți  cu specilitățile lunare, de la 1 noiembrie, avem parte de un nou răsfăț tactil: Citrus Cheer!
Vorbim despre un preparat sezioner. Aduce a ”lemon pie” datorită zahărului vanilat și a gustului dulce-acrișor de lămâie.Pentru acest preparat este folosit un shot de cafea, lapte, dar și coajă de lime, de portocală și lămâie. Degustarea acesteia este mai mult de o încercare, e o recunoaștere a senzațiilor.

Dacă-n Europa, savurosul stimulent a ajuns prin portul Veneția, nodul comercial cu negustorii arabi, cred că este mai mult decât satisfăcător să mergem în Tucano- cu gândul la America de Sud, la tucani, culori și delicii.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută