Tucano ne-a familiarizat cu arta desenelor în lapte fiindcă știu să se folosească atât de crema cafelei (emulsia de uleiuri extrase în timpul preparării cafelei) cât și de microspumă. Dacă amândouă sunt instabile datorită cremei cafelei ce se disipează și se separă în scurt timp, cei de la Tucano știu ce înseamnă să facă o specialitate.
De vreme ce suntem obișnuiți cu specilitățile lunare, de la 1 noiembrie, avem parte de un nou răsfăț tactil: Citrus Cheer!
Vorbim despre un preparat sezioner. Aduce a ”lemon pie” datorită zahărului vanilat și a gustului dulce-acrișor de lămâie.Pentru acest preparat este folosit un shot de cafea, lapte, dar și coajă de lime, de portocală și lămâie. Degustarea acesteia este mai mult de o încercare, e o recunoaștere a senzațiilor.
Dacă-n Europa, savurosul stimulent a ajuns prin portul Veneția, nodul comercial cu negustorii arabi, cred că este mai mult decât satisfăcător să mergem în Tucano- cu gândul la America de Sud, la tucani, culori și delicii.