Classic Unlimited ajunge la București pe 15 noiembrie, la Nod Makerspace

Muzica clasică ajunge toamna asta în locuri neconvenționale din toată țara. Neconvenționale pentru concerte de pian, dar obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi.

Turneul național Classic Unlimited ajunge în mai multe orașe din țară, iar pianistul Bogdan Vaida interpretează piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

Concertele au loc în octombrie-noiembrie 2018 și în februarie 2019 în Alba Iulia, Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Brașov, Petrila, Reghin, Târgu-Mureș. Pe 15 noiembrie turneul ajunge la București, la Nod makerspace.

Ajungem în galerii de artă, în mină, în hub-uri de lucru și de creație, în casa copilăriei lui Alecsandri, în tipografie, în fabrică.

Accesul la concerte e liber, dar e nevoie de rezervarea și confirmarea locului.

Rezervările se fac online AICI.

La eveniment participanții pot dona o sumă la alegere dacă doresc să susțină turneul.

Turneul Classic Unlimited a debutat în România în 2017. Am ajuns atunci în 9 locuri neconvenționale din țară, iar anul acesta continuăm turneul cu ediția a doua.

“Pentru mine a fost foarte interesant anul trecut să cânt în locuri neconvenționale. Bineînțeles că locurile au un rol important pentru felul în care mă simt la fiecare concert, pentru că am avut parte de culise foarte interesante. Dar poate mai mult au contat pentru mine oamenii care își duc viață sau activitatea de zi cu zi acolo, ei fiind cei care au dat locurilor respective viață și culoare. Am avut parte în cadrul turneului de multe „gazde” foarte faine, care - cel puțin așa am simțit eu -au influențat atmosfera fiecărui concert în moduri diferite”, spune Bogdan Vaida, solistul turneului Classic Unlimited.

Detalii despre turneu găsiți AICI.