Surprizele tradiționalului Etnovember

Expoziții spectaculoase, concerte, workshopuri pentru copii, târg de produse locale, paradă cu torțe și spectacol pirotehnic în Piața Sfatului, dar concerte, spectacole de dans sau teatru. Într-un cuvânt, Etnovember, tradiționalul festival de la Brașov, organizat în fiecare al treilea weekend din luna noimbrie.

 

Festivalul se va deschide sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 13.00, în Aula Universității Transilvania, când artele se vor îmbina cu tradiția și muzica. Cu această ocazie vor fi vernisate o serie de expoziții dedicate istoriei României Mari și nu numai. De la ora 18.00 organizatorii au pregătit un concert de muzică veche românească dedicat Centenarului, ce va fi susținut de Ansamblul Trei Parale, iar seara se va încheia de la ora 21.00 cu un concert de blues al trupei belgiene Maxwell Street Blues Band.

Pe 18 noiembrie, sunteți așteptați în Bastionul Țestărilor la Târgul de Duminică. Cavalerii și domnițele vor da startul voii bune și distracției. Ansambluri de dansuri vor oferi spectacole pentru public, iar pentru cei mici au fost pregătite workshopuri de pictură.

Seara se va încheia cu tradiționala paradă a cavalerilor și domenițelor prin Centrul Istoric. Punctul culminat va fi însă spectacolul Fire Ball oferit în Piața Sfatului de  trupa Hypnosis, de la ora 17.30.

Ultima zi de Etnovember este dedicată poeziei și teatrului. De la ora 14.00 va avea loc tradiționalul maraton de poezie, iar seara, de la ora 18.00, la Centrul Multicultural al Universității Piesa „Bufonus captivus” a Teatrului de Aici va încheia această ediție a festivalului.